Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη Υποσμηναγού(Ι) Νικολάου Παρούση


Πραγματοποιήθηκε εχθές 4/11/2017, επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη του Υποσμηναγού(Ι) Νικολάου Παρούση στο σημείο όπου έπεσε ηρωικώς πριν από 19 χρόνια.


Τη τελετή, έψαλε ο π. Αντώνιος Παπαχαραλάμπους εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα, παρουσία της οικογένειας του ηρωικού Υποσμηναγού και της ηγεσίας της 114 Π.Μ / Αεροπορικής Βάσης Τανάγρας.


Στη τελετή παρέστησαν εκτός από την οικογένεια του υποσμηναγού, ο Διοικητής της 114 Π.Μ / Αεροπορικής Βάσης Τανάγρας Σμήναρχος (Ι) κ. Κυριάκου Γεώργιος, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της 114 Π.Μ Σμήναρχος (Ι) κ. Πεταλάς Μιχαήλ, ο Διοικητής της 331 ΜΠΚ Αντισμήναρχος (Ι) κ. Αρσενίου, πλήθος αξιωματικών και υπαξιωματικών της 114 ΠΜ,


ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού κ. Παναγόπουλος Γεώργιος, η εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων κα. Στρατάκια Καλλιόπη, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Με το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, κατέθεσαν στεφάνια, εκ μέρους του Αρχηγού του Γ.Ε.Α ο Διοικητής της 114 Π.Μ Σμήναρχός (Ι) κ. Κυριακού και εκ μέρους του Πανελλήνιου Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων κα. Στρατάκια.

Στη συνέχεια ο Σύλλογος υποδέχθηκε στο γραφείο, τους παρευρισκόμενους στους οποίους προσέφερε καφέ και αναψυκτικά όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα τόσο με την οικογένεια του Υποσμηναγού, όσο και με την ηγεσία της 114 Π.Μ.




Το Δ.Σ